Política 08/06/2011

PSC i CiU del Vendrell reemprendran les negocacions per formar un ''govern fort i estable''

Jané modifica les seves declaracions i diu que no volia abandonar les converses amb els socialistes

Acn
1 min
Benet Jané en la declaració d'aquesta tarda / ACN

El VendrellTarda intensa la que s'ha viscut aquest dimecres a les seus del PSC i CiU del Vendrell. El cap de llista dels socialistes, Martí Carnicer, ha insistit que donava les negociacions per trencades després de les declaracions de l'alcalde en funcions, Benet Jané, on assegurava que l'objectiu era arribar a l'alcaldia tot i necessitar els vots de PxC per aconseguir-ho. Carnicer ha assegurat que mentre CiU tingui un acord amb PxC no hi hauria més negociacions. Amb tot, Carnicer ha deixat una porta oberta a reemprendre el diàleg si CiU modificava el discurs. Minuts després, Benet Jané ha anunciat la seva voluntat de formar un pacte de govern estable amb el PSC i obrir-lo també al PP i el grup d'independents.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En una roda de premsa sense preguntes, Benet Jané ha modificat les seves declaracions anteriors i ha assegurat que en cap cas l'objectiu de les seves declaracions anteriors era deixar les negociacions amb els socialistes i la resta de partits.

Jané, que ha estat molt breu durant la seva intervenció, ha insistit en la necessitat de formar un ''govern fort i estable'' per donar a El Vendrell les eines de futur necessàries per sortir de la crisi actual.

stats