Política 19/03/2012

El PSC nega que hi hagi acord per la CCMA i augura que caldrà continuar el diàleg

Els socialistes presenten com a candidats al consell d'administració a Xavier Guitart i el periodista Josep Vilar, de TVE

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl PSC ha anunciat que finalment no s'ha pogut arribar a un acord amb el Govern per la composició del CCMA. Com que avui finalitzava el termini de presentació dels candidats al Parlament, els socialistes han presentat els noms de Xavier Guitart i Josep Vilar, de TVE, però admeten que caldrà continuar dialeogant i mirar d'arribar a un acord abans del ple del dia 28, que és quan es votarà. El portaveu del PSC, Jaume Collboni, ha atribuït la manca d'acord al pacte que mantenen CiU i PP, que ha titllat de"coalició de facto".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Els socialistes no descarten quedar-se fora de la CCMA si no s'accepta que han de tenir dues places, d'acord amb la proporcionalitat parlamentària i per garantir el "pluralisme" dels mitjans públics de Catalunya. Collboni també ha mostrat la seva sorpresa perquè hagi estat la líder del PP, Alícia Sánchez Camacho, la que hagi anunciat un possible acord amb CiU per aquet tema.

stats