Política 10/02/2012

Jordi Martí serà el nou president del grup municipal del PSC en substitució d'Hereu

El congrés del PSC de barcelona votarà demà una resolució nomenant-lo i es perfila com a futur candidat a l'alcaldia, tot i que haurà de passar unes primàries

Pere Martí
1 min
Jordi Martí, futur president del grup municipal del PSC a Barcelona / FRANCESC MELCION

BarcelonaEl congrés del PSC de Barcelona votarà quest dissabte una resolució nomenant el regidor Jordi Martí com a nou president del grup municipal socialista, en substitució de Jordi Hereu, que avui ha anunciat que plega. Aquesta nomenament el converteix l'antic delegat de Cultura durant el govern d'Hereu en el futur alcaldable socialista, tot i que abans haurà de passar per unes primàries.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquestes primàries encara no tenen data. El congrés de la federació socialista barcelonina, que comença avui, aprovarà la celebració d'unes primàries obertes a tota la militància i als simpatitzants del partit. Diverses agrupacions locals han presentat esmenes per tal que aquestes primàries es facin sense "censos previs", amb la direcció en un paper neutral i amb doble volta en el cas que hi hagi més d'un candidat. La intenció inicial del president de la federació, Carles Martí, que sortirà reelegit, era fer-les després de les eleccions catalanes del 2014, però els esdeveniments d'aquest matí poden precipitar els esdeveniments.

stats