Política 26/01/2015

El PSC insta Geli i Ventura a renunciar a l'escó

"L'actitud que més valorem va ser la de Joan Ignasi Elena, que va ser coherent", afirma la portaveu del partit, Esther Niubó

S. G.
1 min

BarcelonaLes diputades socialistes Marina Geli i Núria Ventura ja són, des de dissabte passat, oficialment militants del nou partit Moviment d'Esquerres. Tot i això, segueixen sent diputades pel grup socialista al Parlament. És per aquest motiu que la portaveu del PSC, Esther Niubó, ha anunciat que aquesta setmana les dues dirigents mantindran una trobada amb Miquel Iceta per aclarir la seva situació que, a judici del PSC, s'hauria de resoldre amb la renúncia a l'escó.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"L'actitud que més valorem va ser la de Joan Ignasi Elena, que va ser coherent. Hauria de ser la via a seguir", ha assegurat Niubó. I és que tant Geli com Ventura van expressar ja a finals de l'any passat la seva intenció de seguir al Parlament com a diputades no adscrites per representar els socialistes sobiranistes, una decisió que deixaria el PSC amb tan sols 18 diputats i el situaria com a quarta força del Parlament.

stats