Política 12/04/2012

El PSC veu com un punt d'inflexió la resolució conjunta de l'oposició contra les retallades

El Parlament aprovarà avui una resolució signada per tots els grups de la cambra, excepte CiU, que demanarà al Govern que passi per la cambra qualsevol modificació del pressupost de la Generalitat

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl PSC valora com un punt d'inflexió el fet que tots els grups de l'oposició de la cambra, incloent-hi el PP, votin avui una resolució conjunta per demanar més transparència al Govern en la política de retallades. El text insta l'executiu a portar a la cambra qualsevol modificació dels comptes, com l'adaptació als pressupostos de l'Estat del 2012. CiU probablement s'abstindrà i no hi votarà en contra, però pels socialistes el fet que es quedi sola es deu al to "prepotent i de menyspreu" que va usar Artur Mas al debat d'ahir i representa un "punt d'inflexió" a nivell parlamentari. Per la diputada Eva Granados, el que fa la resolució és reobrir el debat que Mas es va negar a fer ahir a la cambra.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Granados creu que el govern ha de "reflexionar" sobre la seva política d'aliances i ha de ser més "transparent" a l'hora d'explicar la seva política econòmica. "Volem comptes clars", ha reclamat la diputada socialista. El seu grup també ha presentat una resolució per reclamar un pacte social per sortir de la crisi salvant l'estat del benestar.

stats