Política 07/05/2012

Pere Navarro: "Que ningú ens doni per morts"

El PSC es defensa davant l'envestida del PP de Catalunya i aprofita l'efecte Hollande per accelerar el procés de primàries que es faran a la tardor

Pere Martí
1 min

BarcelonaPere Navarro ha fet una encesa defensa del PSC com a segona força política de Catalunya després que aquest cap de setmana Alícia Sánchez Camacho hagi volgut situar el PP com a força de govern i amb possibilitats de fer el "sorpasso" al PSC. "Que ningú ens doni per morts abans d'hora!", ha exclamat el primer secretari, que ha recordat que el PSF de François Hollande també l'havien donat per mort i ahir en canvi va guanyar les eleccions a França. Navarro ha recordat que els partits socialistes europeus venen d'una tradició molt llarga i que no són "conjunturals".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aprofitant la victòria d'Hollande a França, l'executiva del partit també ha acordat posar en marxa el reglament de les primàries, que ha d'estar enllestit a la tardor. El reglament l'elaborarà una comissió on hi ha els membres de l'executiva Daniel Fernández, Joan Ignasi Elena, i Ester Niubó, però també els històrics Isidre Molas i Miquel Iceta, així com tres independents: Joan Josep López Burniol, Jordi Matas i Artur Roda. Navarro ha dit que fins que no estigui fet el reglament no comunicarà si es presenta o no a les primàries.

stats