Política 26/03/2012

El PSC detecta "brots vermells" en els resultats de les eleccions andaluses i asturianes

El fet que el PP no hagi pogut conquerir Andalusia, com preveien totes les enquestes, és un baló d'oxigen per tot el socialisme espanyol, inclòs el PSC que ho atribueix a les polítiques neoliberals del PP

Pere Martí
1 min

BarcelonaLa direcció del PSC veu el resultat de les eleccions andaluses com una "contundent derrota" de la política de retallades "injusta i equivocada" que impulsa el govern de Mariano Rajoy i, sumant-hi la victòria a Astúries, permeten detectar els primers "brots vermells" davant las marea blava del PP que fins ara semblava imparable. Aquesta és la valoració que ha fet aquest matí el portaveu dels socialistes catalans, Jaume Collboni, visiblement satisfet, després de constatar que el PP ha perdut 420.000 vots respecte a les generals del 20 de novembre de l'any passat..

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pels socialistes, aquest diumenge, els electors andalusos i asturians han aturat "el tsunami de la dreta", tot i que Rajoy havia endarrerit la presentació dels pressupostos per evitar un major desgast polític. Amb tot, Collboni ha advertit que els resultats s'han de llegir amb "humilitat" i en cap cas han de servir d'excusa per ajornar la renovació de l'esquerra.

stats