Política 18/06/2012

El PSC creu que Rajoy s'ha equivocat en confiar que el resultat de Grècia afavorirà la recuperació

Els socialistes constaten que el resultat grec no ha servit per calmar la prima de risc ni portar confiança a l'economia espanyola

Pere Martí
1 min

BarcelonaEl PSC considera que Mariano Rajoy es va equivocar "confiant-ho tot" al resultat de les eleccions gregues, perquè com s'ha demostrat, no ha servit per calmar la prima de risc. El portaveu dels socialistes, Jaume Collboni, ha explicat que el resultat de les eleccions gregues no és suficient per recuperar la confiança en l'economia espanyola i ha proposat una política de grans acords, tant a Madrid com a Barcelona.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Aquests grans acords han de permetre donar confiança i consensuar les sortides de la crisi. L'anàlisi que fa el PSC de les eleccions gregues i les franceses és que els ciutadans aposten per continuar a l'euro, però reclamen reformes de "rostre humà" sense traspassar les "línies vermelles" de l'estat del benestar. Collboni ha demanat a Mas "més flexibilitat i amplitud de mires per arribar a acords a Catalunya", però ha descartat un govern d'unitat nacional.

stats