EL MODEL DE CAIXES
Política 25/01/2011

El PSC no critica les mesures de bancarització i ICV-EUiA i ERC veuen en perill el sistema català

La diputada socialista, Laia Bonet, ha assegurat que esperaran a saber els detalls de l'assumpte abans de fer més valoracions

Oriol March
1 min

BarcelonaNi fred ni calor. El PSC ha evitat aquesta tarda criticar el decret anunciat ahir per la vicepresidenta Salgado i que servirà per convertir en bancs les caixes que no siguin solvents, de manera que la diputada Laia Bonet ha assegurat que el que volen, simplement, és que les entitats financeres catalanes siguin fortes i que els centres de poder es mantinguin a Catalunya. Ha volgut deixar clar que esperaran a saber la lletra petita de la proposta abans de fer més valoracions.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ben al contrari, tant ICV-EUiA com ERC han vist en perill el sistema de caixes català i han fet èmfasi en què CiU, quan estava a l'oposició, va carregar durament contra la reordenació de les entitats financers de tot l'estat. Fins i tot, el partit que ara governa Catalunya va dir que el FROB (òrgan destinat a capitalitzar les caixes amb problemes) era inconstitucional i que envaïa competències catalanes.

stats