Política 30/03/2011

El PSC exigeix a Mas una "desautorització urgent" de Mas-Colell

El diputat del PSC Francesc Vallès ha demanat al president del Govern, Artur Mas, una "desautorització urgent" del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, per haver afirmat que considera que el ministeri d'Economia està "convidant a maquillar les xifres" perquè planteja uns requisits que "no són seriosos"

Miquel Codolar
1 min

MadridEl diputat del PSC Francesc Vallès ha demanat al president del Govern, Artur Mas, una "desautorització urgent" del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, per haver afirmat que considera que el ministeri d'Economia està "convidant a maquillar les xifres" perquè planteja uns requisits que "no són seriosos". Vallès es declara "astorat" al seu Facebook perquè considera que les paraules del conseller "no són només una greu irresponsabilitat sinó que demostren una enorme incapacitat del Govern per fer els seus deures i exercir les seves responsabilitats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha denunciat que "això es diu comptabilitat imaginativa". "Quin poc rigor per ser un govern i un brillant acadèmic", afegeix, abans d'exclamar que el comentari és "increïble, indigne i intolerable". En aquest comentari Vallès no es pronuncia sobre la denúncia que ha fet el conseller indicant que el ministeri d'Economia obliga Catalunya a passar del 10% en la reducció de la despesa fins al 22%, fet que Mas-Colell considera que no es pot demanar ni complir.

stats