Política 10/05/2011

PSC: "CiU i PP tornen a redecorar una habitació al Majèstic per viure junts"

Dani Fernández defensa que el PSC hagi votat en contra al Congrés de la mateixa moció que va rebre el seu vot favorable al Senat perquè es tracta d'una "maniobra cínica" de CiU ja que "la dreta catalana i espanyola volen tornar"

Miquel Codolar
1 min

MadridEl diputat del PSC Dani Fernández ha comparegut després que els diputats del Congrés hagin tombat la moció que reclamava els 1.450 milions d'euros aquest any per reivindicar la victòria. Ha exposat que "durant tot el dia hem assistit a un joc de cínica distracció electoralista per part de CiU", que "ha preferit la derrota i no la victòria al costat del PSC i el govern espanyol". Ha defensat que l'esmena del PSC que reclamava la convocatòria de la comissió bilateral hagués estat la solució a la qüestió i ha demanat als diputats de CiU que expliquin per què no ho han volgut, "que donin la cara, que deixin de mentir".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha dit que "seria una mica infantil pensar que ho han fet per incomodar al PSC" i per això ha indicat que "l'única explicació possible és l'aliança electoral de CiU i el PP per tornar, si poden". Ha afegit que "CiU i el PP redecoren de nou una habitació al Majèstic per viure junts, si la dreta catalana i espanyola vol tornar que ho facin però que ho diguin amb claredat i no utilitzin el nom de Catalunya en va". Finalment, ha dit que havien pres la decisió de votar en contra de la moció "per responsabilitat".

stats