Política 14/05/2015

El PSC avisa el ministre de l'Interior que amb la seguretat "no s'hi juga"

El primer secretari del partit, Miquel Iceta, assegura que demanaran a Fernández Díaz que assumeixi responsabilitats si es confirmen els fets denunciats pels Mossos sobre la Policia Nacional

Sara González
1 min

L'Hospitalet de LlobregatEl primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha advertit el ministre d'Interior, Jorge Fernández Díaz, que amb els temes de seguretat de l'estat "no s'hi juga" després que hagi dit, tot referint-se als Mossos d'Esquadra, que "qui no té sentit d'estat no ha de lluitar contra el terrorisme". El líder dels socialistes ha assegurat que demanaran explicacions al ministre sobre si és cert o no que dos agents de la Policia Nacional van avisar els jihadistes de Sabadell que els Mossos d'Esquadra els vigilaven i ha afegit que, si es confirmen els fets, serien "molt greus" i, per tant, demanarien al ministre "que assumís responsabilitats".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iceta ho ha aprofitat per recordar que la junta de seguretat de Catalunya no es reuneix des de l'any 2009 i ha instat el Govern de la Generalitat i l'executiu espanyol a dialogar malgrat que a hores d'ara les relacions que mantenen no són fluïdes. "Haurien de fer un esforç per fer una reunió sobre un tema tan sensible", ha sentenciat.

stats