CAP AL 20-N
Política 12/09/2011

El PSC negociarà el pacte fiscal amb CiU abans del 20-N

Els socialistes han acceptat que les conclusions de la comissió d'estudi al Parlament es coneixeran abans de les eleccions i es preparen per pactar-les

Ferran Casas
1 min
Carme Chacón, parlant amb Joan Puigcercós sota la mirada d'Oriol Pujol, aquesta Diada / PERE VIRGILI

BarcelonaEl PSC ha renunciat a la petició que la comissió d'estudi del concert econòmic al Parlament no acabi els seus treballs abans del 30 d'octubre. Els socialistes consideraven que el compliment del termini acordat per la ponència que ha de dotar el Govern d'un full de ruta per negociar el pacte fiscal a Madrid provocava que, de tot plegat, se'n fes un ús polític atesa la proximitat amb les eleccions generals del 20 de novembre.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Finalment, hi haurà conclusions abans perquè aquesta és la voluntat de CiU, ERC i ICV-EUiA, i el PSC es prepara per negociar-les amb CiU. Els socialistes volen que sigui l'executiu d'Artur Mas el que faci ja la proposta a la comissió però ells ja preparen el seu posicionament a tenor del que han dit els experts a la comissió, segons els quals és possible singularitzar el finançament català d'acord amb l'ordenament jurídic espanyol.

Podeu llegir la notícia a l'ARA PREMIUM

stats