CAP AL 20-N
Política 18/11/2011

Uns encaputxats destrossen a cops la seu del PSC de Nou Barris

El local ja va ser escenari d'un atac fa dues setmanes, en aquell cas d'uns ultres que van fer-hi pintades a favor de Cristo Rey

Efe
1 min

BarcelonaUns encaputxats armats amb bats de beisbol i barres de ferro han atacat avui la seu del PSC en el districte de Nou Barris de Barcelona, quan no hi havia ningú a l'interior, i han destrossat a cops les vidrieres de la façana. Segons han informat a Efe fonts dels socialistes catalans, els fets han ocorregut quan no hi havia ningú a l'interior del local, per la qual cosa no hi ha hagut ferits. L'assalt va ser perpetrat per un grup d'una dotzena de persones, que anaven encaputxades, i que no han arribat a entrar al local perquè està protegit per persianes metàl·liques semiobertes.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Això no obstant, sí que han pogut destrossar amb els bats de beisbol i barres de ferro les vuit vidrieres que hi ha a l'entrada del local. Els encaputxats han deixat escrit a la façana de la seu socialista el lema "Foc als polítics, mort a l'Estat". A més, han llançat al local oli pesant, per la qual cosa els responsables del PSC a Nou Barris sospiten que potser també pretenien incendiar-lo.

Es dóna el cas que fa dues setmanes la seu del PSC de Nou Barris ja va ser escenari d'un altre atac, perpetrat per un grup d'encaputxats ultradretans que van fer una pintada a favor de Cristo Rey i van provocar diverses destrosses, que justament ahir es van acabar de reparar. Aquesta actuació violenta, en què els encaputxats anaven armats amb bats de beisbol, ha coincidit amb l'últim dia de la campanya electoral.

stats