NOU GOVERN
Política 17/12/2010

El PSC no decarta votar en contra de la investidura de Mas també en segona volta

Nadal recorda que CiU no té majoria i haurà de "treballar-se cas a cas" l'estabilitat parlamentària

Sara González
1 min

BarcelonaEl president del grup parlamentari del PSC i conseller en funcions, Joaquim Nadal, ha reiterat que el seu partit votarà en contra de la investidura d'Artur Mas el dilluns durant la primera volta i ha afegit que no descarten el “no” per la segona. “La decisió de la segona volta queda supeditada a la forma que prengui la segona. Haurem d'escoltar el discurs”, ha assegurat Nadal després de reunir-se amb la presidenta del Parlament, Núria de Gispert.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Tot i això, el dirigent socialista ha subratllat que “sigui quin sigui el sentit del vot” del seu grup, com a oposició “crítica i dura” però “constructiva” estendran la mà cas a cas. Nadal ha insistit que CiU no té la majoria absoluta i que, per tant, “s'haurà de treballar l'estabilitat parlamentària cada vegada i amb cada tema”.

En tot cas, el president parlamentari del PSC ha insinuat que, tal i com va trancórrer ahir la votació dels membres de la Mesa, en què CiU va prestar vots al PP per garantir-li la primera secretaria, s'intueix que el nou Govern té una preferència per la dreta.

De Gispert està ara reunida amb el futur president de la Generalitat, Artur Mas.

stats