Política 28/08/2015

El PSOE creu que Mas coneixia "la trama corrupta liderada per Pujol"

César Luena creu que si el jutjat i la Fiscalia han decidit escorcollar la seu de la Fundació de CDC és perquè "hi ha indicis i proves"

Acn
1 min
El PSOE avisa que les plebiscitàries “fracturarien” la societat catalana

MadridEl secretari d'organització del PSOE, César Luena, ha dit aquest divendres que la formació no valorarà l'escorcoll de la seu de la Fundació de CDC i dels ajuntaments de Lloret, Figueres, Sant Celoni i Sant Cugat per part de la Guàrdia Civil fins a tenir totes les dades. Malgrat això, ha considerat que si el jutjat i la Fiscalia han pres la decisió d'efectuar aquests escorcolls és perquè "hi deu haver indicis i proves", i ha apuntat que segurament CDC i Artur Mas han estat al corrent en tot moment de la "trama corrupta liderada per Jordi Pujol". "Sempre he pensat que segurament hi havia coneixement per part del partit i de qui n'ha estat movent els fils, el senyor Mas", ha subratllat Luena.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

César Luena ha fet aquestes manifestacions durant una roda de premsa a Logronyo, on també ha dit també que no li sembla "gaire adequat" que el president del Govern pugui "erigir-se com a lluitador contra la corrupció" quan, segons ell, "és el successor del suposat corrupte més gran de la història de Catalunya".

El secretari d'organització del PSOE no vol valorar l'escorcoll fins que no tingui totes les dades i ha assegurat: "Esperem la informació per conèixer que hi ha darrere d'aquesta fundació".

Així mateix, ha subratllat que si el jutjat número 1 del Vendrell i la Fiscalia Anticorrupció han decidit efectuar escorcolls a la fundació CatDem i als ajuntaments de Lloret de Mar, Figueres, Sant Celoni i Sant Cugat deu ser perquè "hi ha indicis i proves". També s'ha mostrat convençut que Artur Mas i CDC coneixien "la trama corrupta liderada per Jordi Pujol, el suposat corrupte més gran de la història de Catalunya".

stats