Política 06/12/2014

Pedro Sánchez, convençut que la reforma de la Constitució "s'obrirà pas"

"Sóc molt persistent", insisteix el líder del PSOE després del cop de porta de la Moncloa a crear una subcomissió per estudiar els canvis al text del 1978

M. Ferrer / J. Rusiñol
1 min
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez. EFE

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, no es dóna per vençut i "continuarà intentant convèncer" el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, perquè accedeixi a reformar la Constitució. Després del cop de porta de la Moncloa a la sol·licitud dels socialistes al Congrés per posar en marxa una subcomissió per estudiar els canvis al text del 1978, Sánchez ha recordat aquest dissabte que és "molt persistent" i s'ha mostrat convençut que la reforma "s'obrirà pas".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant la commemoració de la votació de la Constitució al Congrés, Sánchez ha reivindicat que "la millor manera de defensar la carta magna és renovar-la, reformar-la per actualitzar-la als paràmetres del segle XXI i que sintonitzi amb el que senten la majoria dels espanyols".

El líder dels PSOE han volgut felicitar, en primer lloc, totes les generacions que "van fer possible l'impossible amb concòrdia, convivència, pau i progrés" el 6 de desembre del 1978, però ha matisat després que ara "la majoria dels espanyols la volen actualitzar".

stats