POLÍTICA
Política 16/02/2012

El Govern recorda al PSOE andalús que el deute català es va forjar amb el PSC

Una de les primeres reivindicacions de l'executiu català és un pacte fiscal que limiti al dèficit fiscal de Catalunya, entorn del 9% del PIB català

Efe
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha advertit al PSOE andalús que el deute català es va forjar amb el PSC al capdavant del Govern. Des del Parlament de Catalunya, Mas-Colell ha sortit al pas d'un vídeo del PSOE d'Andalusia penjat a Internet en el qual assegura que la comunitat andalusa gaudeix d'una de les economies més sanejades del país i d'un deute que se situa "molt lluny" del de Catalunya o del País Valencià.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El conseller d'Economia ha recordat que gran part del deute de Catalunya "es va construir fonamentalment en el període inicial de la crisi i durant el govern socialista”. “Si els nivells de deute són diferents, hi ha d'haver alguna raó. Que cadascú pensi en quina podria ser aquesta raó", ha afegit. Una de les principals reivindicacions de l'actual Govern és precisament un pacte fiscal que limiti el dèficit fiscal de Catalunya, que s'estima a l'entorn del 9% del PIB català.

stats