Política 06/12/2014

"A veure si fem fora tots aquests ganduls", criden a Pedro Sánchez a les portes del Congrés

El líder socialista ha estat el polític més aclamat a l'entrada de l'acte de commemoració del 36è aniversari de la Constitució

Europa Press
1 min
L'arribada dels membres de l'executiu espanyol al Congrés en motiu de l'acte de commemoració del 36è aniversari de la Constitució. EFE

MadridEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha estat el líder polític més aclamat pels ciutadans que s'han congregat davant del Congrés per veure l'entrada dels convidat a la recepció de l'acte de commemoració del 36è aniversari de la Constitució. "A veure si fem for tots aquests ganduls", ha cridat un dels homes que han aplaudit el líder socialista.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sánchez ha arribat a peu a l'entrada del Congrés acompanyat del portaveu del grup socialista, Antonio Hernando, i de la secretària d'Igualtat del partit i diputada valenciana, Carmen Montón. En adonar-se que ja havia arribat, algunes de les persones concentrades davant la porta de la cambra baixa, han començat a cridar el seu nom. "Pedro, Pedro!", s'escoltava, el que ha portat al líder del PSOE a creuar la vorera per saludar els que l'aclamaven a l'altre costat de la carrera de San Jerónimo.

El líder socialista, que s'ha estrenat en una recepció d'aquest tipus, ha repartit petons i encaixades de mans durant diversos minuts amb ciutadans que, en general, l'han animat i li han desitjat sort. "Ets el millor", li han dit.

Crits a Sáenz de Santamaría

Els congregats davant del Congrés han aplaudit la majoria de les autoritats que han desfilat davant seu, inclòs el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que ha arribat en el seu cotxe oficial fins a la porta i ha aixecat la mà per saludar-los.

Només s'han sentits crits aïllats de "fora, fora" contra la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, que, d'altra banda, també ha estat aplaudida per la resta d'assistents.

stats