Política 08/02/2012

Rubalcaba a Rajoy: "Sap perfectament què vol fer però no vol que se sàpiga"

El líder del PSOE creu que el PP no presenta els pressupostos generals de l'Estat per no perdre vots a les autonòmiques andaluses

Ara
1 min

MadridEl president del grup socialista i secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, veu "sospitós" que Mariano Rajoy es resisteixi a presentar els pressupostos generals de l'Estat fins a finals de març. Per ell, l'explicació és que el govern espanyol no vol posar pals a les rodes a la campanya electoral del popular Javier Arenas a Andalusia, de cara als comicis autonòmics del 25 de març. "Sap perfectament què vol però no vol que se sàpiga", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha assegurat que les previsions econòmiques per dissenyar els comptes existeixen (Rajoy argumenta que espera les xifres de la Comissió Europea) i que presentar els pressupostos donaria estabilitat i confiança de cara als mercats. A més, ha acusat Rajoy de no fer cas al president de la Comissió, José Manuel Durao Barroso, que va reclamar a Espanya que no ajorni aquesta mesura.

El nou líder socialista ha ofert diàleg i "voluntat de consens" a Rajoy en matèria econòmica perquè Espanya tingui una veu més forta, ha dit, a Europa.

stats