Política 27/06/2017

El PSOE adverteix a Podem que la moció de censura contra Rajoy "no és a l'agenda"

"Hi ha dues forces polítiques que no s'han entès en el passat i esperem puguin fer-ho en el futur", remarca la vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, abans de la trobada entre Sánchez i Iglesias

Agències
1 min
El PSOE adverteix a Podem que la moció de censura contra Rajoy "no està a l'agenda"

MadridLa vicesecretària general del PSOE, Adriana Lastra, ha insistit aquest dimarts que una moció de censura contra el Govern de Mariano Rajoy "no és en aquest moment a l'agenda". Així ho ha dit poc abans que comenci la reunió entre el líder socialista, Pedro Sánchez, i el secretari general de Podem, Pablo Iglesias, per apropar postures i fer front al PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a la Cadena Ser, la diputada del PSOE ha apuntat que si els socialistes presenten una moció de censura serà "la primera de la democràcia que tiri endavant". En cap cas, ha explicat, impulsaran una iniciativa que "no sigui efectiva" i "no aconsegueixi la finalitat per a la qual neix".

Així s'ha pronunciat Lastra just abans de la trobada entre Sánchez i Iglesias, una reunió que té com a objectiu "començar a construir de baix a dalt" una alternativa "de futur" per "arrabassar" el govern al PP: "Hi ha dues forces polítiques que no s'han entès en el passat i esperem puguin fer-ho en el futur", ha destacat.

En aquest sentit, ha dit que aquest procés d'entesa "és el que comença avui" i s'ha mostrat convençuda que a Podem i al PSOE els uneix més del que els separa. "Hem d'intentar unir esforços per revertir les polítiques del PP", ha defensat, tot i que ha remarcat que Sánchez "té les condicions necessàries per guanyar" Rajoy a les urnes: "Estic convençuda que podem governar en el futur i ser força hegemònica de l'esquerra".

stats