Política
Política 29/01/2011

El PSOE debat avui i demà el futur del model autonòmic

El PSOE celebra avui i demà la seva Convenció Autonòmica, una cita en la qual els socialistes ratificaran previsiblement el seu compromís amb l'Estat de les Autonomies i la vigència d'aquest model. La cita la clausurarà demà José Luis Rodríguez Zapatero.

Efe
1 min

MadridSota el lema "La força d'un gran país", uns 2.500 militants i simpatitzants del partit, junt amb la plana major del PSOE i bona part de l'Executiu espanyol, es reuniran a la capital aragonesa dos dies, amb vistes a preparar les eleccions autonòmiques del 22 de maig (que se celebren arreu de l'Estat menys a Catalunya, el País Basc i Galícia).

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La inauguració corre a càrrec del president del PSOE, Manuel Chaves; el vicesecretari general, José Blanco; el secretari de Relacions Institucionals i Política Autonòmica, Gaspar Zarrías, i la candidata per Aragó, Eva Almunia.

Una de les taules rodones estarà moderada pel lehendakari Patxi López i portarà el títol "Els governs autonòmics, responsables de la prestació de serveis públics de qualitat". Comptarà amb els ministres de Sanitat, Leire Pajín, i Educació, Ángel Gabilondo. La representació catalana l'aportarà Joaquim Nadal, que participarà a la taula "El futur de l'Espanya autonòmica: cooperació i responsabilitat".

stats