Política 20/10/2014

El PSOE adverteix que un avançament electoral a Catalunya seria "un altre fracàs" de Mas

demana "responsabilitat i alçada de mires" al president de la Generalitat i al president del govern espanyol. Deplora que Mas es "deixi arrossegar pel corrent"

Ara / Efe
1 min

BarcelonaEl secretari d'Organització del PSOE, César Luena, ha opinat avui que un avançament de les eleccions a Catalunya seria "un altre fracàs" del president Artur Mas, a qui ha demanat "responsabilitat" i "alçada de mires", el mateix que ha reclamat al president del Govern, Mariano Rajoy.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Després que Òmnium i l'ANC exigissin eleccions referendàries en un termini de tres mesos, el dirigent socialista ha lamentat que fins ara Mas s'hagi "deixat arrossegar pel corrent" i que Rajoy tampoc garanteixi l'"estabilitat" a Catalunya. Davant d'aquesta situació, ha defensat la "posició de centralitat" del PSC i de fer un "esforç per entendre què li cal a Catalunya".

"Entre la consulta i el dret a decidir, ¿qui governa a Catalunya?", S'ha preguntat. Segons la seva opinió, només amb un "acord" es resoldrà la situació: "Què vol Mas? Que només votin els catalans. Què ofereix Rajoy? Que no voti ningú. I què diu el PSOE? Que votem tots, i això es diu acord ", ha argumentat.

stats