CAP AL 20-N
Política 08/11/2011

El PSOE exigeix al PP que expulsi de la llista una candidata que va penjar un fotomuntatge de Chacón al seu Facebook

La candidata balear del PP al Senat Francisca Pol va penjar al seu Facebook un fotomuntatge en què apareix Chacón amb un pit descobert envoltada per la cúpula militar de l'exèrcit

Agències
1 min
Una captura de pantalla del Facebook de la candidata popular al Senat

BarcelonaLa directora de campanya del PSOE, Elena Valenciano, ha exigit aquest dimarts al líder del PP, Mariano Rajoy, que retiri de les llistes de la seva formació al Senat la candidata per Balears Francisca Pol Cabrer per la "gravíssima falta de respecte a la ministra de Defensa, Carme Chacón, i a totes les dones". Francisca Pol ha penjat al seu mur de Facebook una foto trucada de contingut sexual de la cap de llista del PSC acompanyat d'un text on es pot llegir "el que ha de fer una ministra del PSOE per guanyar vots". Segons Valenciano, el deure de Rajoy i De Cospedal és desautoritzar públicament l'actitud de la seva candidata.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Davant la polèmica que s'ha generat, Pol Cabrer ha hagut de disculpar-se amb una nota al mateix Facebook. Ha justificat que la imatge la va penjar "dins de l'àmbit col·loquial d'aquesta pàgina", en referència al Facebook, i recalca que és "un pur muntatge fals que circula a la xarxa". Amb tot, ha demanat "mil disculpes" i ha admès que "va ser una manera d'actuar irreflexiva i personal". La candidata popular ha despublicat la imatge i ha penjat un missatge al mur del seu Facebook en què demana perdó a Chacón i "a tots els membres i simpatitzants del PSOE que puguin haver-se sentit ofesos". "No era la meva intenció ofendre ni faltar el respecte a cap col·lectiu, grup o persona", assenyala. "He retirat la imatge immediatament en adonar-me que era una broma de molt mal gust i inoportuna", ha conclòs.

stats