Política 25/01/2012

El PSOE recorda la "responsabilitat política" de Camps

La diputada per València Inmaculada Rodríguez Piñero acusa Camps d'haver convertit el País Valencià en "centre de les notícies per escàndols de corrupció i malbaratament"

Efe
1 min

ValènciaEl PSOE ha expressat avui el seu respecte a la decisió del jurat popular que ha considerat Francisco Camps no culpable pel cas dels vestits de la trama Gürtel, però ha recordat la "responsabilitat política" de l'expresident de la Generalitat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Ha estat la portaveu d'Economia del PSOE i diputada per València, Inmaculada Rodríguez Piñero, l'encarregada d'exposar l'opinió dels socialistes davant el veredicte d'un cas que consideren que és només "la punta de l'iceberg de l'enorme trama de corrupció que és Gürtel" i del suposat finançament irregular del PP.

En declaracions al Congrés, Rodríguez Piñero ha diferenciat entre responsabilitats polítiques i penals.

"Des del punt de vista polític mantenim el criteri que l'expresident Camps ha estat responsable que València s'hagi convertit en el centre de les notícies pels escàndols de corrupció, per la mala gestió, pel malbaratament i per les obres faraòniques ".

La portaveu socialista ha recordat que la Generalitat valenciana està "a punt de fer fallida" i ha demanat al PP que no celebri la decisió del jurat com si es tractés d'una victòria.

Per ella, els dirigents del PP han de recordar que tots els espanyols han sentit les "converses vergonyoses" entre els implicats en la trama.

"Creiem que el PP no hauria de llançar les campanes al vol perquè durant el procés s'han pogut sentir les converses gravades entre un dels capitostos de la trama, Álvaro Pérez, el Bigotes, i l'expresident Camps, i la companyia i companyonia que existia entre ells ", ha afegit.

stats