Política 06/02/2012

El PSPV-PSOE ajorna el recurs al Tribunal Suprem contra l'absolució de Camps i Costa

Els socialistes mantenen que hi ha motius suficients per considerar que la trama Gürtel va adquirir peces de vestir per a l'expresident valencià i l'exsecretari general del PPCV

Acn
1 min

ValènciaEl PSPV-PSOE presentarà al llarg d'aquesta setmana un recurs de cassació en contra de l'absolució de l'expresident valencià, Francisco Camps, i l'exsecretari general del PPCV, Ricardo Costa, en el judici pel 'cas del vestits', segons ha confirmat a l'ACN el vicepresident de la Mesa de les Corts Valencianes, el socialista Ángel Luna.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'acusació manté que hi ha indicis suficients per provar que la trama 'Gürtel' va fer regals als dos acusats. El PSPV-PSOE durà endavant el recurs després que aquest divendres la Fiscalia Anticorrupció anunciés que no recorreria la decisió judicial.

Si el Tribunal Suprem acceptés el recurs, el judici podria repetir-se, aquesta vegada amb un jurat professional.

Ángel Luna ha indicat que si bé en principi estava previst presentar recurs aquest mateix dilluns, finalment es presentarà al llarg d'aquesta setmana, donat que disposen de més dies per fer-ho.

El jurat popular del 'cas dels vestits' va dictar veredicte per 5 vots a 4 assegurant que no hi havia proves com per concloure que Camps i Costa havien rebut regals de la trama Gürtel.

stats