Política 17/03/2017

Pablo Iglesias recalca que Podem i En Comú seguiran "caminant junts" sigui quina sigui la fórmula que s'adopti

El líder de Podem afirma que no pensa interferir en la creació de la confluència perquè considera que les diferents organitzacions catalanes han de procedir "amb plena sobirania"

Ara
1 min
Pablo Iglesias durant una intervenció al Congrés de Diputats.

BarcelonaEl secretari general de Podem, Pablo Iglesias, ha garantit que Podem i En Comú seguiran "caminant junts", sigui quina sigui la fórmula que els militants catalans de la seva organització decideixin en la consulta convocada pel partit que lidera Albano Dante Fachin, que no està d'acord amb les condicions de la confluència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iglesias ha subratllat que com a secretari general del partit lila segueix el procés organitzatiu de la confluència catalana "amb enorme respecte", però no pensa interferir-hi ja que considera que les diferents organitzacions catalanes han de procedir "amb plena sobirania".

"Hem estat sempre molt clars: el procés de Catalunya ens sembla il·lusionant, ens il·lusiona que els diferents agents caminin junts, però han de decidir-ho les organitzacions nacionals d'àmbit català".

Això sí, s'ha mostrat convençut que, s'integri o no Podem en el nou partit que preparen els comuns, les dues organitzacions "seguiran caminant juntes".

stats