Política 27/10/2014

Pablo Iglesias es planteja renunciar si no guanya les eleccions generals

El líder de Podem diu en una entrevista a 'Salvados' que si fos president del govern espanyol li agradaria tenir un programa de televisió

Ara
1 min

BarcelonaEl líder de Podem, Pablo Iglesias, ha dit en una entrevista que li va fer Jordi Évole ahir diumenge al programa 'Salvados' de La Sexta que si no guanya les eleccions podria marxar perquè, ha explicat, "en el moment que ens assemblem mínimament a la casta estem morts". A més, ha dit que li agradaria tenir un programa de televisió si fos president del govern espanyol per respondre als ciutadans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Iglesias ha afirmat que "tant de bo" puguin complir amb el punt del seu programa que promet la jubilació als 60 anys i ha dit que "políticament, mai ens hem de comprometre amb una cosa que no es pugui complir immediatament". A més, ha assegurat que ell comunica pitjor que la reina Letícia.

Jordi Évole va trucar durant l'entrevista a Joaquín Sabina per provocar la reconciliació entre el líder polític i el cantant. Sabina havia criticat Podem davant la premsa i havia aconsellat al partit que "es reciclés i s'adaptés al segle XXI". Ahir, a 'Salvados', el cantant va dir que "va celebrar molt quan va aparèixer Podem perquè, per ell, si no haguessin aparegut, hauríem d'haver-los inventat", i va afegir que el que el va fer enfadar van ser les declaracions del portaveu del partit, Juan Carlos Monedero, que li va dir que es dediqués a la música i no a opinar sobre política.

El capítol de 'Salvados' d'aquest diumenge va ser el més vist de la història a Espanya, però a Catalunya va tenir un seguiment inferior al de la setmana passada, en què Oriol Junqueres visitava Sevilla.

stats