CORRUPCIÓ
Política 06/09/2012

El Palau no exonera CDC de responsabilitat

Ara
1 min

BARCELONA.La Fundació Palau de la Música - Orfeó Català va aclarir ahir en un escrit al jutge que investiga el desviament de fons d'aquesta institució, Josep Maria Pijuan, que no renuncia a reclamar diners a CDC si la investigació constata que es va lucrar amb el desviament. L'acusació particular que l'entitat exerceix en la causa oberta per l'espoliació ha respost així a la provisió del jutge instructor, que el 27 de juliol passat va instar-la a concretar si renunciava o no a exercir l'acció civil contra CDC, tal com va avançar l'ARA.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pijuan volia aclarir els dubtes suscitats per un escrit que al juliol va remetre el Palau manifestant que no veia indicis que CDC s'embutxaqués diners desviats i demanava que s'augmentés la fiança imposada als exresponsables del Palau Fèlix Millet i Jordi Montull.

Aquest escrit va ser esgrimit pel secretari general de CDC, Oriol Pujol, en la compareixença al Parlament per donar explicacions sobre la fiança de 3,2 milions imposats al seu partit com a responsable civil del saqueig. Poc després l'Orfeó va desmentir que exonerés CDC de responsabilitats en el cas.

stats