Judicial
Política 24/01/2011

El jutge del cas Palau, nomenat magistrat de l'Audiència de Barcelona

Juli Solaz havia demanat aquest trasllat mesos enrere. El BOE ha publicat avui el nomenament

Redacció
1 min

BarcelonaEl titular del jutjat d'instrucció número 30 de Barcelona, Juli Solaz, que instrueix el saqueig del Palau de la Música, ha estat nomenat magistrat de l'Audiència de Barcelona, amb la qual cosa disposa de vuit dies de termini per traslladar-se al tribunal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat el nomenament com a magistrat de Solaz, que segons fonts judicials anirà destinat a la secció 21 de l'Audiència de Barcelona.

Solaz, qüestionat per alguns dels seus col·legues per la seva lentitud en la instrucció de l'espoliació del Palau de la Música, va demanar fa uns mesos el seu trasllat a l'Audiència de Barcelona, plaça que se li va atorgar perquè es tractava de l'aspirant amb més antiguitat.

La marxa del jutge, dies després que obrís una peça separada per investigar els pagaments a CDC a través del Palau de la Música, pot dilatar la instrucció del cas Millet, que ara quedarà en mans del jutge que substitueixi Solaz fins que es nomeni un nou titular del jutjat d'instrucció número 30.

stats