Política 21/09/2017

De Páramo creu que Puigdemont ha d'"aturar la fractura social"

"Mentre estiguin fora de la llei els jutges seguiran fent la seva feina", assegura

Núria Martínez
1 min
Fernando de Páramo i el director de l'ACN, durant l'entrevista

BarcelonaDesprés que ahir la Guàrdia Civil detingués 15 persones relacionades amb l'organització del referèndum, el portaveu parlamentari adjunt de Cs, Fernando de Páramo, ha assegurat que és "responsabilitat" de Puigdemont i Junqueras el que s'està vivint. Per a Páramo, és el mateix Puigdemont qui té la possibilitat d'aturar la situació actual i "la fractura social".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Mentre estiguin fora de la llei els jutges continuaran fent la seva feina", ha apuntat de Páramo en una entrevista a l'ACN, que ha assegurat que quan tornin a complir la legalitat, els jutges deixaran d'actuar.

De Páramo ha assegurat que respecta les manifestacions dels independentistes, però ha volgut recordar que també hi ha molts ciutadans que no s'han manifestat que "també són catalans". De Páramo ha lamentat les "imatges desagradables que es van veure aquest dimarts al carrer", on ha afirmat que es van "intimidar" policies i funcionaris.

Una vegada més, el portaveu parlamentari ha tornat a demanar la unitat dels partits constitucionalistes i ha preguntat a PPC i PSC "què més ha de passar a Catalunya" perquè apostin per aquesta unitat.

stats