Política 22/04/2017

Pedro Sánchez: "Espanya és una nació de nacions amb l'única sobirania del conjunt del poble espanyol"

El candidat a liderar el PSOE insisteix en una entrevista a 'La Vanguardia' que s'ha de reformar la Constitució perquè reconegui que l'Estat és "plurinacional, pluricultural i plurilingüe"

Ara
1 min
El candidat a les primàries del PSOE Pedro Sánchez.

BarcelonaEl missatge de Pedro Sánchez als socialistes catalans perquè el votin a les primàries del PSOE és molt clar: "Espanya és una nació de nacions amb l'única sobirania del conjunt del poble espanyol". Així ho ha dit l'home que vol recuperar la secretaria general del partit en una entrevista a 'La Vanguardia'.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pedro Sánchez fa un acte de campanya aquest dissabte a Barcelona que es preveu que serà multitudinari perquè les bases del PSC són sanchistes, i es dona per feta la seva victòria a Catalunya.

"No vaig tancar cap pacte amb ERC, aquesta és la versió d'alguns per justificar el que es va fer", diu en referència al 'cop d'estat' que el va fer fora de la secretaria general del PSOE l'1 d'octubre passat.

Sobre si crearà un altre partit si perd, afirma rotundament: "Mai, mai, mai encoratjaré una escissió, soc un home de partit".

stats