Política 30/03/2015

Pedro Sánchez: "Ciutadans és una nova dreta, una dreta civilitzada, però dreta al cap i a la fi"

El secretari general del PSOE, en una entrevista a la Cadena SER, assenyala que no creu que Podem sigui "socialdemòcrata"

Ara
1 min
El secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, a la sessió parlamentària aquest dimecres. EFE

BarcelonaEl secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, ha assegurat aquest dilluns en una entrevista a la Cadena SER que Ciutadans és una "nova dreta", una "dreta civilitzada", però "dreta al cap i a la fi". Responent a la pregunta sobre si li seria més còmode governar amb el partit d'Albert Rivera o amb Podem, Sánchez s'ha limitat a dir que "depèn". En tot cas, el màxim dirigent socialista ha apuntat que el plantejament de Ciutadans per permetre la governabilitat a Andalusia és "insuficient".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En referència al partit de Pablo Iglesias, Sánchez ha posat en dubte que sigui socialdemòcrata, i ha volgut destacar que a Grècia el partit Syriza hi governa amb "l'extrema dreta ultranacionalista". "Syriza ha estat una coalició que ha pactat amb l'extrema dreta. El que hi ha és una vella dialèctica entre més Europa i més nacionalisme", ha radiografiat el secretari general del PSOE.

Sobre la seva relació amb la presidenta andalusa, Susana Díaz, Sánchez ha assenyalat que és "fluida" i ha apuntat que "comparteixen moltes coses".

stats