POLÍTICA
Política 28/06/2012

Pep Guardiola, amb la marxa per la independència

L'exentrenador blaugrana dóna suport a l'Assemblea Nacional Catalana i a la mobilització que començarà a Lleida el 30 de juny i acabarà a Barcelona l'11 de setembre amb una manifestació massiva a favor de l'emancipació nacional

M.colomer
1 min
El cartell de la marxa per la independència

BarcelonaSi aquest dimecres es coneixia que el suport social a la independència ja és majoritari a Catalunya, aquest dijous ha transcendit una adhesió de pes a la causa. L'exentrenador blaugrana Pep Guardiola ha expressat el seu suport a la marxa per la independència que promou l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) i que arrencarà el 30 de juny a Lleida i acabarà a Barcelona l'11 de setembre amb una manifestació massiva a favor de l'estat propi.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons ha informat l'ANC en un comunicat, malgrat que Guardiola no podrà participar en els actes d'inici de la marxa a Lleida perquè serà fora de viatge, sí que ha expressat el seu suport a la mobilització d'aquesta entitat assembleària, que ja té unes 300 assemblees territorials adherides.

Llach i Rubert de Ventós, a Lleida

Els que sí que ja han confirmat que participaran en l'acte a la Seu Vella de Lleida del 30 de juny per donar el tret de sortida a la marxa per la idnependència són el cantautor Lluís Llach i l'escriptor Xavier Rubert de Ventós, a més de personallitats com Ferran Requejo, Miquel Sellarès, Oriol Grau, Quim Torra o Joan Tardà i Josep Maria Vila d'Abadal, entre d'altres. La marxa ja ha recollit suports destacats, com els de Josep Maria Terricabras, Salvador Cardús, Toni Albà o Quim Masferrer, entre d'altres.

@page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } L’acte de Lleida començarà a les 20:00 h. amb una marxa dels Camps Elisis de la capital del Segrià fins a la Seu Vella, on a les 21:00 h. es donarà el tret de sortida a la Marxa i hi haurà les actuacions d’Al Tall, Bonobos i la participació de Meritxell Gené.

stats