Política 13/03/2013

Navarro demana a Mas un "últim esforç" perquè la cimera social tingui èxit

El PSC lamenta que l'esborrany presentat per CiU no contempli mesures concretes i insisteix en l'assistència de les entitats socials i econòmiques a la trobada

Sara González
1 min

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha demanat al president de la Generalitat, Artur Mas, un "últim esforç" perquè la cimera econòmica i social prevista per a aquest dissabte "tingui èxit". El líder dels socialistes ha lamentat que el Govern no contempli l'assistència de les entitats socials i els sindicats a la trobada i hagi presentat als grups de l'oposició un document sense propostes concretes. "Veiem amb preocupació com el president troba normal que no hi assisteixin les entitats econòmiques i socials", ha afirmat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Navarro ha citat tres mesures concretes que, al seu parer, haurien d'aparèixer a la cimera: un pla de xoc contra l'atur, el pagament a les empreses del tercer sector i una fórmula per cobrir les beques menjador. "L'esborrany que ens han lliurat inclou mesures de tipus molt general", s'ha queixat el primer secretari del PSC, que ha demanat a Mas que "lideri" tot aquest procés i garanteixi que es pugui celebrar una cimera que sigui fructífera.

stats