MOVIMENTS ULTRA
Política 18/05/2012

Anglada estén per tot l'Estat el seu partit "identitari" equivalent a Plataforma per Catalunya

El líder de PxC vol quel nou partit xenòfob Plataforma per la Llibertat "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola"

Efe
1 min
L'ultradretà Josep Anglada torna  a protagonitzar una baralla al carrer

BarcelonaEl líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha estès a la majoria de comunitats autònomes de l'Estat la seva organització ultra i que ell defineix de caràcter "identitari" que defensa posicions de rebuig als immigrants, per a la que utilitzarà el nom de Plataforma per la Llibertat (Pxl). PxC indica en un comunicat que actualment ja disposa de delegacions a Galícia, Astúries, País Basc, Castella i Lleó, Madrid, València, Múrcia, Canàries, Màlaga, Cadis i Almeria, i que el seu objectiu és "estar presents a totes les autonomies a final d'aquest any".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons el líder d'aquest partit, Josep Anglada, el naixement de Plataforma per la Llibertat (Pxl) "suposa l'existència d'una tercera via política que tants espanyols estàvem esperant, i generarem una gran il·lusió política". Afegeix en aquest sentit que la seva formació representa "una alternativa realista i rupturista a la vegada, i és l'única resposta efectiva a la crisi social, econòmica i moral que viu la nostra societat".

El líder d'aquest partit xenòfob, que s'autoqualifica d'"identitari", es marca com a gran objectiu que en les municipals de 2015 Plataforma per la Llibertat "aconsegueixi desenes de regidors identitaris per tota la geografia espanyola, però per a això és necessari començar a treballar amb realisme i serietat". Segons Anglada, "l'expansió de PxC per la resta d'Espanya és ja una realitat incontestable", i ha subratllat que "el gran partit identitari es farà des de Catalunya, fet que suposa una novetat política de primer ordre".

stats