POLÍTICA
Política 12/06/2012

El ple del Parlament votarà si Mas ha de comparèixer per explicar el finançament de CDC

La mesa de la cambra ha admès a tràmit una petició de Ciutadans perquè Mas s'expliqui i trasllada el cas ara a la junta de portaveus perquè decideixi quan ho porta a votació del ple

M.colomer
1 min

BarcelonaLa mesa del Parlament ha admès a tràmit aquest dimarts una proposta del subgrup de Ciutadans perquè comparegui el president de la Generalitat i líder de CiU, Artur Mas, i doni explicacions sobre l'informe policial que considera que CDC es va finançar de forma irregular. D'aquesta manera, la mesa ha traslladat a la junta de portaveus la decisió sobre quan el ple del Parlament ha de votar si Mas ha de comparèixer o no.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'informe policial que va transcendir la setmana passada considera que la fundació de CDC va rebre donatius de diverses empreses mitjançant el Palau de la Música a canvi de donar-los tracte de favor en adjudicacions públiques. Durant la sessió de control al president, Mas va argumentar la setmana passada que està convençut que CDC no es va finançar de forma il·legal, però va admetre que no pot saber tots els detalls del que passa al partit.

stats