Xarxes
Política 17/12/2013

Plega el gestor del Twitter de Pere Navarro que va emetre la piulada ofensiva

El partit demana "excuses als usuaris de les xarxes i als espectadors de Televisió de Catalunya"

Àlex Gutiérrez
1 min
El tuit de la polèmica

BarcelonaEl tuit enviat des del compte de @Pere_Navarro que va encendre ahir a la nit les xarxes s'ha cobrat una víctima: el 'community manager' que va emetre la piulada: ha renunciat i el partit ha acceptat la seva dimissió. El missatge en qüestió deia: “Perdoneu però és que era obligatori veure l'entrevist al #presidentMas? Em vindran a buscar els mossos per deslleial o algo? Quin borreguisme”. Fonts del PSC han confirmat a aquest diari que la persona en qüestió ja ha estat rellevada i que no han pogut determinar si hi havia intencionalitat o es va tractar d'un accident.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

L'autor del tuit era una de les quatre persones que tenen accés al perfil de Twitter del secretari general del PSC, incloent-hi el mateix titular. En principi, només dues persones poden autoritzar l'emissió de piulades: el cap de comunicació i el cap de gabinet. Dilluns a la nit, però, el missatge polèmic es va saltar aquest filtre.

El PSC ha emès també un comunicat en el qual demana disculpes als espectadors que es van sentir ofesos pel missatge: "Pere Navarro vol traslladar, a través d'aquesta nota, les seves excuses als usuaris de les xarxes i als espectadors de Televisió de Catalunya, alhora que reitera que no va tenir coneixement previ del contingut d'aquest tuit, que considera totalment fora de lloc".

stats