Política 28/04/2015

Un jutjat de Madrid admet a tràmit la querella de Podem contra Aguirre per injúries i calúmnies

La candidata i presidenta del PP de Madrid ha vinculat en diverses ocasions la formació amb ETA i els ha acusat de finançament il·legal

M.f.f.
1 min
La presidenta del PP madrileny i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre. EFE

MadridDesprés de moltes anades i vingudes i d'intents de conciliació per part de la justícia, finalment s'ha admès a tràmit la querella presentada per Podem contra la presidenta del PP de Madrid i candidata a l'alcaldia de la capital espanyola, Esperanza Aguirre. Segons informa Podem en un comunicat, el jutjat d'instrucció número 42 de Madrid investigarà una querella presentada l'any passat contra Aguirre per delictes d'injúries i calúmnies contra la formació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La presidenta del PP madrileny va publicar l'1 de juliol del 2014 en el seu bloc una entrada titulada "El que cal saber de Podem" amb un vídeo en què expressava que "Podem està amb ETA" i que "aquest règim" –en referència al de Veneçuela– "ha pagat a Podem 3,77 milions d'euros". Poc després, va dir en el seu compte a Twitter que#Podem està amb el chavisme, amb el castrisme i amb ETA. I la resta és xarrameca.

stats