POLÍTICA
Política 24/01/2011

Mas i Zapatero s'emplacen a fer la seva primera reunió al febrer

Tots dos mantenen una conversa informal per telèfon on parlen de caixes, pensions i de la situació financera de la Generalitat

Acn
1 min

BarcelonaEl president de la Generalitat, Artur Mas, i el president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, han acordat trobar-se al llarg del mes de febrer per tenir la seva primera reunió de treball des que Mas presideix el Govern català. Fonts de Presidència han explicat que ha estat Mas qui ha trucat Zapatero per demanar-li la trobada pel febrer, un cop s'hagi vist amb el rei.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Durant aquesta "conversa informal", els dos presidents han parlat de temes de màxima actualitat, com ara el debat sobre les caixes d'estalvi, la reforma de les pensions o la situació financera de la Generalitat. La conversa telefònica ha estat relativament breu, tot i que les mateixes fonts han explicat que Mas i Zapatero han abordat qüestions de màxima actualitat, com ara la reforma de les pensions, el debat sobre les caixes d'estalvi o la situació financera de la Generalitat.

Precisament aquest últim fet ha provocat un enfrontament els últims dies entre els dos governs. De fet, la setmana passada el mateix Mas va alertar el govern espanyol que es pot arribar a un "punt de no retorn" en les relacions entre Catalunya i l'Estat si aquest posa traves a la solució de la delicada situació de les finances de la Generalitat.

stats