Política 22/06/2011

Felip Puig explicarà aquest dijous al Parlament l'operatiu del 15 de juny

Puig haurà de defensar el que es va fer per garantir la seguretat dels diputats i els treballadors de la cambra

Redacció
1 min
Felip Puig torna al Parlament amb helicòpter / EFE

BarcelonaEl conseller d'Interior, Felip Puig, tornarà aquest dijous al matí al Parlament per donar explicacions d'un operatiu policial. En aquesta ocasió serà per explicar el dispositiu del 15 del juny, quan els indignats van bloquejar els accessos al Parc de la Ciutadella i els diputats van haver d'entrar-hi escortats o, fins i tot, alguns van ser agredits.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Puig, que compareix a petició pròpia, s'haurà de defensar de les crítiques de l'oposició, que va considerar insuficient aquest operatiu. És la segona vegada en un mes que el conseller compareix al Parlament per donar explicacions sobre actuacions dels Mossos d'Esquadra relacionades amb el moviment del 15-M, després d'una primera sobre els incidents del 27 de maig a la plaça de Catalunya. Tot i això, el conseller ja es va disculpar als diputats en una reunió a la cambra.

Tot i la voluntat de Puig de donar explicacions en seu parlamentària, els grups d'Esquerra i del PSC també van demanar la compareixença per conèixer què es va fer per garantir la seguretat dels diputats i dels treballadors del Parlament.

stats