Política 28/06/2011

ERC, disposada a aprovar els pressupostos

L'encara líder d'ERC estén la mà a Mas i reitera la seva disposició a pactar amb CiU "si el PP arriba a posicions inassumibles"

Redacció
1 min
El president d'ERC, Joan Puigcercós

Barcelona"Estem disposats a treballar per defensar els interessos de Catalunya". El president en funcions d'ERC, Joan Puigcercós, ha reiterat la seva predisposició a "col·laborar" amb CiU, també pel que fa als pressupostos, i ha afegit que "ens veurem obligats a prendre decisions dràstiques, perquè el que vindrà serà molt difícil". En una entrevista a Catalunya Ràdio, Puigcercós ha apuntat que "si el PP arriba a posicions inassumibles, nosaltres hi serem", i ha afegit que aquesta voluntat de col·laboració també s'estén a l'aprovació dels pressupostos de la Generalitat. Puigcercós, que ha recordat que "Mas està pactant amb un partit que a les Illes i al País Valencià està exterminant la llengua catalana", ha criticat la presidenta del PP català, Alicia Sánchez-Camacho: "Pot semblar molt simpàtica, educada, elegant i homologable a la política europea, però aquesta només és una cara".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

D'altra banda, l'encara líder d'ERC ha atacat la llei òmnibus pel seu "esperit de revenja" sobre l'obra feta pels governs tripartits, i ha afegit que la norma pot afectar el model comercial català, "ja que pot portar a ampliar els horaris comercials". "Una cosa és la simplificació i l'altra la desregulació", ha dit, en referència a la llei, que, segons Puigcercós, "té mesures estranyes en l'àmbit de la cultura i l'habitatge o l'urbanisme". Uns elements sobre els quals, al seu parer, s'ha de tenir cura "per evitar fenòmens com el de la bombolla immobiliària".

stats