Política 13/08/2011

Anglada acusa CiU d'utilitzar la seva exregidora a Salt per aconseguir la majoria

PxC denunciarà Juana Dolores Martínez, que va dimitir, per "injúries i calumnies"

Acn
2 min

SaltPlataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat aquest dissabte que denunciarà Juana Dolores Martínez, la regidora de PxC de Salt que ha presentat la dimissió per "pressions i amenaces" perquè deixés el seu company sentimental d'origen camerunès. El partit de Josep Anglada la denunciarà "per injúries i calúmnies" perquè ha manifestat, en diferents mitjans de comunicació, que "ha rebut amenaces i ha acusat de nazi el partit en reiterades ocasions". A través d'un comunicat, PxC ha repudiat les declaracions "rancunioses i ofensives" de Dolores Martínez i desitja que tingui l'oportunitat de "demostrar-ho tot davant d'un jutge al més aviat possible". Martínez denunciarà el partit per danys i perjudicis.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El regidor portaveu de PxC a Salt, Carles Bonet, ha explicat que ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, i amb la mateixa Juana Dolores Martínez. Segons el comunicat del partit, l'alcalde de CiU li ha ofert a Bonet i a Martínez "un vomitiu acte de transfuguisme i la possibilitat de passar-se al grup mixt". "A Bonet li ha dit que abandonés PxC i a Martínez que no fes afectiva la seva dimissió per poder continuar al consistori format par del grup mixt per tal d'assolir una majoria absoluta al consistori de Salt". En aquest context, PxC considera que "el show de Juana Dolores Martínez i el penós oferiment de Torremadé ha estat un muntatge de Convergència i Unió".

En aquest sentit, el president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que "la mafiosa i aberrant estratègia de Torremadé és clara i necessita dos regidors per sumar majoria i com a tants altres polítics de CiU no ha tingut cap tipus de rubor a l'hora d'intentar comprar als edils escollits pel poble democràticament per defensar les sigles i els principis de Plataforma per Catalunya". Anglada ha acusat a alguns polítics de CiU d'estar "criats políticament en la cultura del 3%, i haver vist que en el seu partit surt gratis veure's involucrat en casos com el de Banca Catalana, el Pretòria o el del Palau".

stats