Política 05/06/2012

Rajoy: "Cal tenir tranquil·litat, el judici de les reformes no es pot fer cada cinc minuts"

El president espanyol defensa, a porta tancada, la seva gestió davant el grup popular al Senat

Joan Rusiñol
1 min

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha reiterat aquest dimarts al grup popular al Senat el seu full de ruta. Ha aprofitat la reunió, a porta tancada, per dir, un cop més, que "cal tenir tranquil·litat, el judici de les reformes no es pot fer cada cinc minuts", segons han explicat fonts de la Moncloa. El president espanyol ha tornat a defensar els cinc punts de la seva agenda –que inclouen bàsicament les reformes, la contenció del dèficit i la integració europea– i ha transmès als senadors un missatge de "calma" sobre la situació per la qual passa l'economia espanyola.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons aquestes fonts, també ha assegurat que "està treballant per recuperar el protagonisme d'Espanya a Europa", que, a parer seu, es va perdre durant els governs del PSOE. Com ja va fer el cap de setmana a Sitges, ha tornat a reclamar una autoritat financera comunitària. Esquivant la polèmica salut del sistema financer espanyol, ha afirmat que el gran problema espanyol és l'endeutament exterior.

Un dels senadors li ha reclamat, després d'escoltar-lo, que reforci aquest tipus de discursos de portes enfora. És a dir, que faci un esforç per explicar de manera pedagògica –com ha fet avui, segons alguns dels assistents– les mesures que està prenent perquè arribin als ciutadans a través dels mitjans de comunicació.

stats