Política 01/08/2015

Espadaler alerta d'un govern "radicalment d'esquerres" després del 27-S

El candidat d'UDC a les eleccions s'erigeix com la "centralitat" que pot "oferir solucions"

Europa Press
2 min
Ramon Espadaler i Josep Antoni Duran i Lleida a l'esmorzar d'Unió del Baix Empordà / UDC

BarcelonaEl candidat d'UDC a la presidència de la Generalitat, Ramon Espadaler, ha alertat aquest dissabte d'un govern "radicalment d'esquerrres" després del 27-S, alhora que no ha descartat que ERC formi un govern amb Catalunya Sí que es Pot. "Pot ser que la gent voti una cosa i se'n trobi una altra i ens trobem amb un pam de nas", ha dit, i ha afegit que l'escenari seria "profundament lesiu" per a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, ha assegurat que un dels riscos que corre el 27-S és que continuï l'"alimentació dels extrems", i ha remarcat que Unió alça la bandera del seny, segons ha informat el partit en un comunicat.

Espadaler considera que en un extrem hi ha el PP, que utilitza Catalunya per als seus "interessos" de cara a les eleccions generals i, al seu torn, alimenta l'altre extrem que segons el seu parer és el d'aquells que veuen la independència com l'"única sortida" per a Catalunya.

Opció de centre

"Som al centre, l'única opció que pot oferir solucions" ha dit el líder d'Unió, i ha afirmat que el seu partit és l'únic amb la bandera del diàleg, la catalanitat i la defensa radical dels interessos dels catalans. També ha considerat que les del 27-S no són unes "simples eleccions plebiscitàries de sí o no" sinó que cal donar "resposta" a la qüestió nacional però també a la crisi econòmica. "No ens trobareu dividint el poble de Catalunya, ens trobareu sempre integrant, sumant i eixamplant aquest espai que ens permetrà superar la situació difícil en la qual ens trobem", ha dit.

Per la seva banda, el president del comitè de govern d'Unió, Josep Antoni Duran, ha considerat que el 27-S tindran lloc les eleccions més importants per a Catalunya des que es va recuperar l'autogovern".

stats