LLEI D'INDEPENDÈNCIA
Política 09/02/2011

Reagrupament demana als diputats de CiU que votin la llei d'independència

L'organització extraparlamentària felicita la Mesa del Parlament per haver admès a tràmit la llei que promou el partit de Joan Laporta

Redacció
1 min

BarcelonaEn un comunicat, l'organització que lidera Joan Carretero ha donat suport a la proposició de llei de declaració de la independència de Catalunya que promou Solidaritat Catalana per la Independència, partit de Laporta al que no cita en cap moment. Reagrupament felicita la Mesa del Parlament per haver admès a tràmit la llei. Es dóna el cas que van ser els vots de CiU els que van permetre que la Mesa admetés a tràmit la iniciativa, malgrat que hores després la federació ja va deixar ben clar que no pensen votar-la a favor en el debat parlamentari.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat tot, Rcat ha reclamat als diputats de CiU que votin la llei que pot permetre "iniciar el camí cap a la independència", la "única sortida a la via autonomista, un atzucac irresoluble". "Convergència i Unió té ara, doncs, una responsabilitat històrica i Catalunya, amb el seu govern al capdavant, no es pot permetre continuar submisa a la decisió i a la voluntat dels espanyols. Un vot contrari a la independència per part de CiU seria perpetuar l'espoli fiscal, el genocidi lingüístic i cultural i l'empobriment de Catalunya".

stats