POLÍTICA
Política 10/07/2012

ERC rebutja la modificació del decret llei de màquines recreatives aprovada pel Govern

La portaveu republicana al Parlament, Anna Simó, assegura que la nova norma "augmenta el risc de ludopatia" i "aplana el camí a Eurovegas".

Marc Toro
1 min

BarcelonaERC ha mostrat el seu rebuig a la modificació del decret llei de màquines recreatives i de l'atzar del l'any 2005 que aquest mateix dimarts ha tirat endavant el Govern i que, entre d'altres canvis, redueix el temps de partida, amplia els premis que es poden oferir i permet que les màquines recreatives s'instal·lin en establiments d'hostaleria, de restauració i altres de similars característiques. En roda de premsa al Parlament, la portaveu al Parlament d'ERC, Anna Simó, ha opinat que "en moments de crisi i desesperació de tanta gent augmenta el risc de ludopatia dels ciutadans de Catalunya", i ha afirmat que es tracta d'una modificació que "aplana el camí a Eurovegas".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la mateixa línia, el portaveu de C's Jordi Cañas ha lamentat que "el Govern fomenti la ludopatia com a mesura de reactivació econòmica " i ha negat que "augmentant l'oferta no augmenti la demanda".

stats