Política 17/07/2015

Romeva: "Ni la CUP ni el Sí que es Pot són el nostre rival"

El cap de llista de la candidatura independentista entre CDC, ERC i les entitats sobiranistes assegura que l'adversari de la candidatura "no ha de ser ningú" que estigui a favor del dret a decidir

Ara
1 min
RAÜL ROMEVA S'ESTRENA AMB UNA NOVEL·LA SOBRE EL PERIODISME EN EXTINCIÓ

BarcelonaEl cap de llista de la candidatura independentista pactada entre CDC, ERC i les entitats del sobiranisme civil, Raül Romeva, ha assegurat que el "rival" no és ni la CUP ni Catalunya Sí que es Pot –l'aliança de Podem, ICV, EUiA i Procés Constituent– sinó els que no volen trencar l''statu quo'. "L'adversari de la candidatura no ha de ser ningú que cregui que democràticament s'ha de decidir" el futur de Catalunya, ha explicat en una entrevista a Catalunya Ràdio. Romeva ha assegurat que la "ratlla" s'ha de col·locar entre els que volen "apostar per la democràcia i els que no".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En aquest sentit, ha dit que "no es pot excloure a ningú", ja que "hi ha una gran percepció que la situació actual no és sostenible": "Hi ha una gran part de gent molt a favor del dret a decidir però que també té dubtes i per això hi ha la necessitat d'explicar el què i el perquè de les coses; llavors els arguments s'explicaran per si sols", ha dit.

stats