Política 13/08/2012

El PSOE promourà una iniciativa legislativa popular si Rajoy suspèn l'ajuda dels 400 euros

Alfredo Pérez Rubalcaba reitera que el govern actual ha de prendre una decisió de forma immediata

Efe
1 min

Madrid @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } El secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha anunciat aquest dilluns que si el govern espanyol no prorroga l'ajuda dels 400 euros per a la gent que no té cap altre tipus d'ingressos promourà una iniciativa legislativa popular que garanteixi aquesta prestació.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Rubalcaba ha fet aquestes declaracions a la localitat asturiana de Bricia, on passa uns dies de descans i on ha mantingut una trobada amb el president del Principat, Javier Fernández.

Amb dificultats per caminar per una lumbàlgia, el dirigent socialista ha recordat que des del PSOE fa dos mesos que estan demanant que es prorrogui el Pla Prepara, que finalitza a mitjans d'aquest mes, i que encara no han obtingut resposta del govern espanyol. El líder de l'oposició ha lamentat que Mariano Rajoy mantingui en un estat d'"incertesa intolerable" les persones que necessiten aquesta prestació i que, per tant, si no es resol satisfactòriament el seu partit recollirà un milió de firmes per presentar una nova llei al Congrés.

stats