Política 01/09/2015

Rabell lamenta que la Diada hagi quedat "objectivament segrestada o manipulada" per l'inici de la campanya electoral

Rabell diu que sent la mateixa "incomoditat" que Colau sobre la marxa a la Meridiana però no aclareix si Catalunya Sí que es Pot hi participarà

Acn
1 min
El candidat de Catalunya sí que es pot, Lluís Rabell / ACN

BarcelonaEl candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha denunciat aquest dimarts en una entrevista a la Cadena SER que la Diada de l'Onze de Setembre ha quedat "objectivament segrestada o manipulada" per haver-se convertit en "l'inici d'una campanya electoral que pretén presentar les eleccions del 27-S com un plebiscit".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Una coincidència perfectament calculada pel president Artur Mas, segons Rabell, que ha dit que sent la mateixa "incomoditat" que Ada Colau respecte a la marxa de la Meridiana. L'exlíder veïnal ha retret als sectors sobiranistes que utilitzin una jornada que ha de ser inclusiva per a fins purament "partidistes" en favor d'un acte que -ha apuntat- té com a objectiu reforçar el caràcter plebiscitari del 27-S i, així, "reeditar un govern de CDC".

"El problema no és el biaix independentista, sinó que apareix com l'inici de la campanya electoral", ha afegit en referència a la manifestació convocada per l'Assemblea Nacional Catalana. I és que Artur Mas tenia clar quan va fixar la data del 27-S que la campanya s'iniciaria l'Onze de Setembre, ha recordat.

Rabell ha indicat que la seva candidatura està a l'espera d'una trobada amb la direcció de l'ANC per acabar de prendre "una decisió en ferm" sobre la seva assistència o no a la Meridiana.

stats